VLADO KOS Cropix
EUROPSKI IZAZOVI

Osijek i Rijeka brane prednost i love treće pretkolo Konferencijske lige, evo gdje gledati hrvatske klubove

Oba naša predstavnika imaju minimalnu prednost uoči uzvrata drugog pretkola
Piše: SNObjavljeno: 03. kolovoz 2023. 08:29

Rijeka i Osijek danas igraju uzvratne utakmice drugog pretkola Konferencijske lige. Oba hrvatska predstavnika u prvim su utakmicama stekla minimalnu prednost koju žele obraniti i plasirati se u treće pretkolo.

Osijek od 18:45 gostuje u mađarskom Zalaegerszegu gdje će braniti prednost od 1:0 iz prve utakmice koju mu je donio Ramon Mierez u 91. minuti. Prijenos ove utakmice bit će na programu MAXSport 2 koji će za vrijeme susreta biti otključan svim korisnicima MAXtv-a.

Prođe li Osijek Mađare, u trećem pretkolu će ga čekati pobjednik susreta Cluja i Adana Demirspora. Prva utakmica tih klubova završila je 1:1. Ako Osijek prođe u treće pretkolo i tamo izbaci Cluj, bit će nositelj u play-offu, no ako Adana iznenadi Cluj, a Osijek ju pobijedi, neće biti u prilici biti nositelj u završnoj fazi.

Rijek će pak na svojoj Rujevici od 20:15 ugostiti kosovski Dukagjini. Niko Janković je golom u 30. minuti donio prednost u prvoj utakmici, a ako ju Riječani potvrde igrat će protiv velškog Haverfordwest ili Torshavna s Farskih otoka. Za sada je u prednosti Torshavn koji je u prvom susretu na svom terenu slavio s 2:1.

Susret Rijeke i Dukagjinija možete pratiti na programu MAXSport 1, a uoči njega ide i uvodna emisija koja počinje u 19:30.

Linker
06. listopad 2024 15:34