Takuya Ogiwara

 DAMIR KRAJAC Cropix
PEH ZA PEHOM

Novi udarac za Dinamo uoči puta u Španjolsku: Ozlijedilo se novo pojačanje Modrih, ovo je novo stanje u svlačionici

Na Jakiroviću je odluka hoće li u Sevillu voditi kompletan kadar koji može i ima pravo nastupa
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 12. veljača 2024. 22:18

Dinamo je trenirao u ponedjeljak poslijepodne, u utorak će također raditi doma, a u Španjolsku putuje u srijedu u 11 sati. Travnjak stadiona Benito Villamarin iskušat će od 20 sati, utakmica s Betisom je u četvrtak u 21 sat.

Zna se da trener Sergej Jakirović za Europu nije prijavio Ademija i Brodića, a jasno da na toj listi nije ni francuski desni branič Pierre-Gabriel, koji je stigao kasnije. Upitan je Japanac Takuya Ogiwara, koji je opet zadobio ozljedu gležnja i trenirao je po posebnom programu. Ostali su normalno trenirali. Martin Baturina ima začepljen nos, ali nije ništa ozbiljno te je došao na trening, a Dario Špikić, koji je izašao na poluvremenu utakmice s Lokomotivom, nije teže stradao, nije zadobio potres mozga, na treneru je hoće li ga voditi na put ili možda poštedjeti.

Kako Modre čekaju mnoge bitne utakmice na Jakiroviću je odluka hoće li voditi kompletan kadar koji može i ima pravo nastupa ili će koga ostaviti u Zagrebu. Radi se o europskoj utakmici, pa bi logično bilo da se predstave u najboljem sastavu i pokušaju izboriti rezultat koji će napuniti Maksimir u uzvatu.

Linker
23. lipanj 2024 11:45