Split, 290810.Stadion Park mladezi.Nogometna utakmica sestog kola Prve HNL izmedju NK Split - NK Hajduk.Na slici: Dionicar Hajduka Jako Andabak i Igor Stimac.Foto: Paun Paunovic / Cropix
 Paun Paunovic / CROPIX
TEŠKE OPTUŽBE

Kerum nije uzrujao Andabaka: 'Neka priča što hoće, ali ja u Hajduku nisam htio uzeti lovu'

Nije se Andabak uzrujao nakon što smo mu prenijeli tvrdnje Keruma da je bio nepoznat prije ulaska u Hajduk te kako mu je uloženih 14 milijuna kuna donijelo reklamu
Piše: Mario VelićObjavljeno: 21. prosinac 2010. 12:21

Nije se Jako Andabak mnogo uzrujao nakon što smo mu prenijeli tvrdnje Željka Keruma da je bio nepoznat prije ulaska u Hajduk te kako mu je uloženih 14 milijuna kuna donijelo veliku reklamu. Mislili smo da je između Keruma i najvećeg malog dioničara Andabaka sada opasno zaiskrilo, no, poduzetnik je ipak ostao hladan kao špricer! Ne pridaje gradonačelnikovim riječima veliki značaj:

- Pošteno ću vam kazati, to me ne dira. Kerum to tako doživljava, a na to ima i pravo. Čovjek je u politici, bitno mu je što će kazati ili napraviti, a meni niti jedan stav zaista ne smeta, bio ovakav ili drugačiji. Nije to ništa strašno - obrazložio nam je Jako Andabak.

A za sudbinu novca kojeg je uložio u Hajduk zasad se ne boji.

- Nema razloga, mislim da dionice neće zbog svega vrijediti manje. Ustalom, nisam ja u Hajduk uložio novac zbog zarade. Još kad sam se odlučio na kupnju dionica kazao sam da to radim prvenstveno iz sentimentalnih razloga, nisam ni mislio da ću na Hajduku zgrnuti novac - kazao nam je Jako Andabak.

Linker
25. rujan 2024 12:27