Ronald Gorsic / CROPIX
VRATAR MODRIH PORUČUJE

Kelava uoči Ludogoreca: Ne daj Bože da ispadnemo od Bugara, Europa nam je sve!

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 09. srpanj 2012. 19:40

Pitamo Ivana Kelavu: Hoće li ovaj Dinamo biti bolji od onoga prošle sezone?

- Svakako ćemo tome težiti. Prošle sezone smo sjajno krenuli, dignuli smo ljestvicu jako visoko, ne možemo je sad spuštati. Dapače, treba je podići još više. Već “klikamo” na pripremama, Dinamo je dobar - odgovorit će reprezentativni vratar.

A tko je najbolji? Nabrojite tri najbolja igrača Dinama?

- Mateo Kovačić, Domagoj Vida i Milan Badelj!

Hoće li Mateo Kovačić postati svjetska klasa?

- Ima sve predispozicije. U glavi je potpuno zdrav, tjelesni kapaciteti su mu stvarno “strašni”, tehnički je vrhunski. Još mora popraviti neke sitnice, trener mu na to ukazuje i ispravlja ga. Kovačić ima sve preduvjete da postane jedan od najboljih igrača svijeta!

Bi li vam eventualno ispadanje od Ludogoreca bio dosad najveći udarac u karijeri?

- Ne želim ni razmišljati da nećemo proći Ludogorec. Maksimalno ih respektiramo, saznajemo sve više i više o njima. Ali vjerujemo u svoju snagu. Ne daj Bože da ispadnemo, bio bi to veliki udarac za klub, naravno i za mene. Europa nam je sve.

Ako se Dinamo plasira u Ligu prvaka, plaši li vas mogućnost da opet negdje dobijete sedam komada kao protiv Lyona?

- Nadam se da ćemo se plasirati u Ligu prvaka. U međuvremenu samo sazreli kao momčad. Dobili smo dosta iskustva i saznanja o Ligi prvaka. Nadam se da više neće biti takvih “nagaznih mina”. Istina, tada su se dogodile neke stvari koje se nisu trebale dogoditi. Ispali smo u nekim situacijama smiješni. Svi skupa smo proanalizirali što se dogodilo u toj utakmici s Lyonom. Ne bih sada ulazio u detalje.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a!

Linker
21. rujan 2024 16:47