INSPIRACIJA IM JE - BARCA!

Bugari šokirani izbacivanjem Vide, Petev ima formulu: 'Sredit ćemo ih presingom!'

Bugarski listovi donose na senzacionalistički način Čačićevo udaljavanje Domagoja Vide s treninga. List 7 dana Sport stavio je naslov 'Skandal trese Dinamo'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 10. srpanj 2012. 15:37

Bliži se 18. srpnja, povijesni dan za Ludogorec i Razgrad, kad će Dinamo, kao prvi europski suparnik, pohoditi taj bugarski grad. Navijači se spremaju, pozvali su sve fanove novog prvaka da se nađu na stadionu, kako bi s ekipom koja ih je počela navikavati na pobjede krenuli u novi trijumf. Ovaj put međunarodni.

Bugarski listovi donose na senzacionalistički način Čačićevo udaljavanje Vide s treninga. List 7 dana Sport stavio je naslov "Skandal trese Dinamo".

Ivajlo Petev, šef struke i najbolji trener u državi za sezonu 2012/13., jučer je proslavio 37. rođendan, cijela momčad poželjala mu je, tako i sebi, uspjeh u Ligi prvaka.

Kazao je da do prvog susreta neće biti 100 posto pripremljeni, ali da svejedno očekuje uspjeh.

- Kako teku pripreme, do prvog dvoboja bit ćemo na 90 posto. Nadam se da će to biti dovoljno. Odlično smo radili, ali malo je bilo vremena. Naši navijači znaju tko nam je suparnik, no iako su oni vrlo dobra ekipa, gledajući njihove nastupe, mislim da imamo šansu. Igrat ćemo presing, očekujem da će im to stvarati velike probleme. Ovo je naš debi, ali ne želim da nam ljeto prođe u učenju i da ispadnemo već u prvom kolu. Uvjeren sam da možemo proći Dinamo.

Dodao je da ovoga časa ne razmišlja o novim igračima, da će Modre gotovo sigurno dočekati s postojećim kadrom.

Da mnogo očekuje od tribina, vidi se i po ovim rečenicama.

- Publika je naš 12. igrač, podržavaju nas u svakoj utakmici, kod kuće i vani. Navijanje na našem stadionu u Razgradu je europsko. Od ostalih u Bugarskoj se razlikuje jer je - bezuvjetno.

Petev, mladi stručnjak, jedan je od onih koji se "napajaju" na Barceloninom izvoru. Blaugrana i njegova je inspiracija, studirao je igru Katalonaca. Koliko ćemo toga vidjeti kontra Dinama? Valjda ne previše.

Linker
21. rujan 2024 19:18