Davor Zunic / CROPIX
VATREPOLO NA KANTRIDI

Kek bijesan: 'Neka me kazne, ali sudac nije bio taj koji je odlučio da se igra'

Zašto mi uzimaju tjedan dana pauze nakon ovakve polusezone? Jer netko nije bio u stanju pogledati na kalendar i vidjeti koji su termini - buni se trener Rijeke
Piše: Vedran FilipovićObjavljeno: 12. studeni 2013. 13:17

Rijekin trener Matjaž Kek ponovno se nije ustručavao reći što mu je na duši kada su u pitanju događanja s utakmice Rijeka - Hrvatski dragovoljac (prekid na poluvremenu).

- Kad mi netko u lice govori da su gledatelji željeli te da su postojali minimalni uvjeti, onda se pitam tko je tu lud ili slijep?! Nemojmo si lagati, sudac nije bio taj koji je odlučio. Neka me sankcioniraju, ali to je jasno svakom tko je bio na stadionu. Moralo se odigrati zbog nekoga tko nije razmišljao da bi Rijeka uopće mogla igrati u Europskoj ligi. Problem je samo u terminima, čista činjenica!

Navodno će novi susret biti 21. prosinca.

- OK, ali onda ću ja sad početi... Zašto mi uzimaju tjedan dana pauze nakon ovakve polusezone? Jer netko nije bio u stanju pogledati na kalendar i vidjeti koji su termini. Stavili su iste termine za Kup i za Europu, što ako prođemo skupinu? Odjednom, kad može netko osim Dinama proći dalje, nastao je problem. A što ako 21. 12. bude padao snijeg? Onda imamo 26. 12., pa 2. 1. itd. Suci su bili super korektni! Ali, zašto su imali mobitele na ušima sat vremena prije početka? Možda su kontaktirali meterologe?! Ja preuzimam odgovornost za svoju ekipu, ali želim da je preuzme i onaj tko je rekao da se igra po onakvim uvjetima. I sad Rijeka mora u šest dana igrati u Sevilli, Splitu i Osijeku, pa kome to služi na čast? Da je bilo 4:0 na poluvremenu, opet bih pitao suca ima li sve to smisla. Volio bih da čovjek koji lupa "čekićima" i odlučuje barem malo izađe iz ureda, pa da vidi kako je na terenu - poentirao je na kraju Kek.

Linker
22. rujan 2024 06:54