totimaribor.si
SVEN DODLEK

Kapetan U-17 reprezentacije Slovenije odlučio je nastupati za Hrvatsku!

Kadar U18 pojačao je Sven Dodlek, moderan vezni, član Maribora, po ocu iz čakovečkoga kraja Hrvat koji odsad želi nastupati za Male Vatrene!
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 08. siječanj 2013. 14:56

U Umagu od 3. do 10. siječnja traje tradicionalni, čak 23. Kamp HNS-a kojemu je idejni začetnik direktor svih mlađih uzrasta i glavni instruktor HNS-a Martin Novoselac. Okupljeno je od 25 do 30 najtalentiranijih igrača U15 (voditelj Ivo Vranješ), U16 (voditelj Mladen Ivančić), U17 (izbornik Ivan Gudelj) i U18 (izbornik Dinko Jeličić). Program je opsežan; trenira se često, međusobno igra nerijetko.

Nazoče i jake snage Saveza: direktor svih selekcija Zorislav Srebrić, predsjednik Komisije za mladež Ivan Bedi, predsjednik Stručne komisije Romeo Jozak, izbornik reprezentacije U20 Ivo Šušak. U stožeru omladinske vrste novi je Robert Jarni, umjesto Harija Vukasa koji više nije na Poljudu. Sudjeluju i tajnici mladih reprezentativnih vrsta Slaven Savić, Zlatko Nakić, Branko Kajfeš.

Danas bi trebali doći predsjednik HNS-a Davor Šuker te izvršni predsjednik Damir Vrbanović.

Zanimljivo je i nadasve pohvalno da su po desetoricu trenera na dodatno obrazovanje poslale nogometne federacije Španjolske, Austrije i Belgije, jasno da posebno godi što od Hrvata uče i famozni Španjolci!

Predavači su Novoselac, Ćuk, Gudelj, Jeličić, o Dinamovoj školi referira Jozak, o Osijekovoj pak Žitnjak, o Hajdukovoj je trebao Pralija.

Glede igrača dogodilo se nešto zaista intrigantno: kadar U18 pojačao je donedavni kapetan slovenske selekcije U17 Sven Dodlek, moderan vezni, član Maribora, po ocu iz čakovečkoga kraja Hrvat koji odsad želi nastupati za Male Vatrene!

Linker
22. rujan 2024 13:44