Split, 080810.Stadion Poljud.Nogometna utakmica prve HNL izmedju Hajduka i Sibenika.Na fotografiji: Anas Sharbini.Foto: Duje Klaric / CROPIX
 Duje Klaric / CROPIX
1500 TORCIDAŠA U ATENI

Kaiserslautern za Anasa nudi 4,2 milijuna eura, Hajduk odgovorio: 'Malo nam je...'

Hajduk je glatko odbio Nijemce, ali do zimskog prijelaznog roka bit će vremena za usuglašavanje, ali i za nove ponude glede angažmana 'dragulja s Grobnika'
Piše: Mario VelićObjavljeno: 13. rujan 2010. 23:36

Njemački prvoligaš Kaiserslautern izrazio je želju da u zimskom prijelaznom roku dovede Anasa Sharbinija. Nijemci navodno nude 4,2 milijuna eura za transfer 23-godišnjeg ofenzivnog veznog, ali već su “šapatom” dobili odgovor s Poljuda da je to premala cijena za Anasa. Do zimskog prijelaznog roka bit će vremena za usuglašavanje, ali i za nove ponude glede angažmana “dragulja s Grobnika”.

U Ateni 1500 torcidaša

Iako se u Torcidi ne žele izlijetati sa izjavama, procjenjuju da će u Ateni u četvrtak Hajduk imati podršku od barem 1.500 navijača. Torcida je organizirala prijevoze autobusima i zrakoplovima. Za prvi način putovanja više je prijavljenih, put do Atene i nazad stoji 800 kuna. Ne manjka niti interesa za prijevoz zrakoplovima iako taj aranžman stoji 2500 kuna. O oba slučaja u ukupnu je cijenu uključena i rezervacija ulaznica, koje će navijači morati kupiti na samom stadionu, a stoje 25 eura.

Dio navijača u Atenu kreće u osobnom aranžmanu automobilima i kombijima, ali i brodskim linijama. Pomorska opcija podrazumijeva putovanje od Splita do Ancone te potom do Patrasa.

Linker
06. listopad 2024 08:37