REUTERS/Gustau Nacarino / REUTERS
A, NIJE NITKO IZ REALA

KADA ON NEŠTO KAŽE,SVI SLUŠAJU Legenda Barcelone uvjerena: On je najbolji na svijetu, odlično bi se snašao na Nou Campu

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. studeni 2016. 16:51

Liverpoolov Brazilac Philippe Coutinho je trenutačno jedan od ponajboljih nogometaša na svijetu. Osim što se posljednjih godina prometnuo u jednog od najvažnijih igrača Jürgena Kloppa, Coutinho pruža odlične partije i u dresu Brazila.

Već nekoliko mjeseci spominje se njegov transfer u Barcelonu, a dodatnog ulja na vatru dodao je i bivši nogometaš i legenda katalonskog kluba, Xavi Hernandez. Španjolac vjeruje kako je Brazilac u ovom trenutku ne samo najbolji nogometaš Liverpoola, nego i na čitavom svijetu i smatra kako bi bio izvanredno pojačanje za klub sa Nou Campa.

- Za Coutinha sam uvijek govorio da je poseban igrač. Ali, moram priznati da ga je Klopp podigao na znatno viši nivo. U ovom trenutku nema boljeg igrača u sredini terena od njega u Europi.

Xavi smatra da za Coutinha sigurno ima mjesta u Barceloni, i kako je tehnički dovoljno jak da odgovori svim zahtjevima koji bi se od njega tražili.

- On bi trebao ignorirati sve što se trenutačno piše o njemu i mora se usredotočiti na igre u Liverpoolu, jer, ovo bi mogla biti njihova sezona.

Linker
09. listopad 2024 08:25