Ronald Goršić / Cropix
LAZIO JE UPORAN

Jurčić strahuje zbog Badelja: 'Bio bi nam šok da nas Milan napusti uoči svih iskušenja'

'Kad je na terenu Badelj, vidi se razlika, ne mora nitko posebno razumjeti nogomet da bi to vidio. On je klasa, kao i Sammir, s njima dvojicom mi smo druga momčad'
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 21. lipanj 2011. 18:56

Znamo Milana Badelja iz prijašnjih sezona. Na pripremama se tek budio, protezao, utakmice je odrađivao zato jer mora. Bio je “dizelaš”, sam je to i priznao, koji teško ulazi u formu. No, u prvoj ovogodišnjoj utakmici na pripremama Badelj je bio pravi, kao da je igrao važan europski susret. Klasa za sebe, odskakao je od svih, kao da njemu noge nisu teške i da nije umoran od treninga.

Malotko nije zaključio isto - Badelj je odlučio otići iz Dinama, pa na svakoj utakmici daje sto posto, on je počeo svoj “prodajni proces”. Vjerojatno i pisanje talijanskih novina o velikom interesu Lazija donose dodatan motiv.

- Kad je na terenu Badelj, vidi se razlika, ne mora nitko posebno razumjeti nogomet da bi to vidio. On je klasa, kao i Sammir, s njima dvojicom mi smo druga momčad - govori Kruno Jurčić, kojemu, naravno, ne bi bilo drago da Badelj ode iz Dinama prije odlučujućih utakmica.

- Nije to strah, ne bih rekao da se bojim takvog raspleta, ali svakako to ne bih volio. Realan sam, znam da klub živi od prodaje igrača, da je to normalan proces u karijeri svakoga igrača. Međutim, bio bi mi veliki šok i hendikep kad bi se stvari tako razvile da Badelj ode uoči svih ovih iskušenja - kaže Kruno.

Linker
24. rujan 2024 12:28