Srdan Vrancic / CROPIX
MODRI U VINKOVCIMA

Jurčić otkrio: 'Već imamo konkretna imena pojačanja za Ligu prvaka... Jako konkretna!'

'Husejinović, Pamić i Addy su pojačanja za Dinamo! Husejinovića sam odmah skenirao, nakon pet dana. Ali nemojte mi sad pred Saju postavljati velika očekivanja'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 19. travanj 2013. 18:00

Modri su nakon poslijepodnevnog treninga u Vinkovce otputovali po novu pobjedu. Modri u svakom ogledu to ja valjda sasvim jasno traže tri boda, a trener Jurčić posebno podebljava značaj utakmice.

- Rekao sam svojim igračima da bi bilo super korektno i odgovorno od nas da pobijedimo Cibaliju, jer bi tako uknjižili pobjede protiv svih klubova koji su u borbi za ostanak. To bi bio naš najveći doprinos regularnosti natjecanja. Neka se oni bore između sebe i odluče tko će ispasti. S druge strane, pobjedom u Vinkovicima ako se poklope neki rezultati, možemo osigurati novu titulu - veli Jurčić

Pitali smo Jurčića tko je favorit u finalu Kupa?

- Lokomotiva jako dobro izgleda. Hajduk ima problema s ozljedama i prmijenila mu se struktura momčadi. Hajduk ima krizu igre. Povezao bih to s našim stanjem, kad vidim koju sam momčad uigravao na pripremama, i kad usporedim s formacijom kojom smo igrali protiv Intera, onda to nema nikakve veze, gubi se na kvaliteti izvedbe. To se sa događa Hajduku. Dodatno, Lokomotiva ne leži Hajduku. U finalu Kupa nema favorita.

A kad smo mu postavili pitanje s kim bi radije igrao u Superkupu, samo se nasmijao.

- Svejedno. Najradije uopće ne bih igrao Superkup! Dolazi nam u nesretnom razdoblju kad se pripremamo za kvalifikacije za Ligu prvaka. Taj Superkup ćemo tretirati samo kao još jednu pripremnu utakmicu.

Nakon što je na početku priprema Jurčić kazivao kako su Husejinović i Pamić samo prinove, danas mijenja retoriku.

- Husejinović, Pamić i Addy su pojačanja za Dinamo! Husejinovića sam odmah skenirao, nakon pet dana. Ali nemojte mi sad pred Saju postavljati velika očekivanja i davati velike zaključke. On mora proći još dvoje priprema da bi bio pravi igrač. Ima veliku rupu u karijeri, to se ne može kompenzirati preko noći, ali Husejinović je - majstor!

Na kraju je Jurčić iznenadio s izjavom. Potpuno otvoreno je kazao.

- Već imamo konkretna imena kad se radi o pojačanjima! Jako konkretna. Nije još gotovo, ali imena su jako konkretna.

Linker
22. rujan 2024 01:22