Mario Todorić/ CROPIX
MIŠO KRSTIČEVIĆ

'Ja sam super zadovoljan, ciljeve s početka sezone smo čak i premašili...'

Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 06. prosinac 2012. 14:57

Pred sutrašnju utakmicu Hajduka protiv Inter Zaprešića na Poljudu (18 sati), Mišo Krstičević izvijestio je kako su osim Radoševića koji ima tri žuta i Maglice koji je dobio crveni protiv Rijeke, upitni Caktaš koji nije potpuno oporavljen i Lima koji je također dobio udarac. Uz njih već duže vrijeme nema ni Oremuša.

- Za mene kao trenera to su sve mehaničke ozljede na koje nemožemo utjecati - rekao je trener bijelih.

Hajduk ima četiri uzastopna remija, ali Krstičević ne vidi krizu igre, već samo rezultata.

- U Osijeku smo igrali hajdučki, muški i s dosta šansi. U Zelini je poluvrijeme bilo jedno od boljih. Nismo u padu ne igramo lošije, ali rezultati nisu u skladu s igrom.

Krstičević ističe kako svi igrači imaju veliku želju igrati pa čak i Portugalac Lima koji nije dovoljno spreman.

- Lima upire da igra, Vuković također, to su sve stranci koji imaju puni osjećaj odgovornosti.

Što se tiče sutrašnjeg protivnika Krstičević o Interu misli sve najbolje, podsjeća da su Zaprešićani izgubili samo dvije utakmice u gostima i najavljuje veliki respekt prema njima. Trener Hajduka se osvrnuo i na čitavu polusezonu, istaknuvši kako bi s dvije pobjede prije zimske stanke (osim Intera, čeka ih uzvrat protiv Zelina u Kupu) to bilo stvarno dobro ostvarenje.

- Kad se sjetimo da samo na početku priprema govorili da bi bili zadovoljni da ne budemo blizu borbe za opstanak onda stvarno moramo biti zadovoljni jer smo taj cilj ostvarili i premašili. Ja sam super zadovoljan - zaključio je Krstičević.

Linker
24. rujan 2024 21:26