Srđan Vrančić/CROPIX
VRBANOVIĆ LJUT

'Izjave Domusčijeva su bile skandalozne, a tražio je Šukerov autogram...'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 21. srpanj 2012. 21:10

Lokalni tajkun iz Razgrada, predsjednik Ludogorca Kiril Domusčijev se nakon utakmice okomio na predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza Davora Šukera i 'Uefin lobi’. Kazao je bugarskim novinarima da je Šuker u tunelu razgovarao sa sucima utakmice iz Češke, te da je utjecao na suđenje. Što će poduzeti HNS? Hoće li zbog toga možda uputiti kakav prigovor Uefi?

- S obzirom da se radi o klupskom natjecanju, nije uobičajeno da savezi reagiraju na takve izjave. Međutim, delegat utakmice sve je čuo, pa će sigurno o tome izvijestiti odgovorne u Nyonu - kazao je izvršni predsjednik HNS-a Damir Vrbanović.

Na temu Domusčijevljevih izjava Vrbanović je kazao:

- Izjave predsjednika Ludogorca su skandalozne i potpuno neprimjerene! On je vodio Davora Šukera kao ikonu po stadionu, fotografirao se s njim, tražio njegov potpis! A poslije je kazao to što je kazao. Još nešto: Davor Šuker uopće nije bio u tunelu i razgovarao sa sucem.

Izvršni predsjednik Kuće europskog nogometa rekao nam je još jednu zanimljivu informaciju...

- Po informacijama koje imamo, suđenje češkog suca ocijenjeno je dobrom ocjenom. Naime, nisu mu pronađene apsolutno nikakve pogreške.

Linker
19. rujan 2024 15:54