IZ SVLAČIONICE

Badelj: Za Bugare moramo bolje! ;Sammir: Nismo dobri i ne možemo bježati od toga!

Piše: ArhivaObjavljeno: 22. srpanj 2012. 02:12

Nakon večerašnje utakmice u kojoj je Dinamo remizirao na Maksimiru (1:1) sa Interom, svoje dojmove iznjela su i dva tragičara večerašnjeg susreta, vratar Ivan Kelava i Domagoj Vida:

- Jednostavno danas nije bio naš dan. Što reći? Nismo bili pravi, dobili smo i taj nesretni pogodak i Inter je odnio bod. Unatoč tome, trebamo dignuti glave i pripremiti se za srijedu, kazao je Kelava.

- Kao što je Kelava rekao, svatko ima lošiji dan, a danas je bio naš. Stvorili smo neke prilike, ali nismo uspjeli zabiti. Ipak, s optimizmom čekamo srijedu jer smatram da smo bolja momčad od Bugara, kazao je Vida.

- Nismo igrali dobro i sva odgovornost je na nama igračima. Ne igramo bajno i moramo se dignuti, igrati bolje i proći Bugare. Što se tiče prvenstva, ovo je tek prvo kolo, ali svjesni smo da moramo igrati bolje, kazao je kapetan Milan Badelj.

- Nismo bili dobri i ne možemo bježati od toga. Mi, igrači, moramo biti bolji, igrati bolje protiv Bugara i proći dalje. Jednostavno moramo proći. Moja igra? Što se tiče danas, zadovoljan sam, ali ništa to ne vrijedi kada momčad ne dobije i radije bih da smo upisali tri boda, kazao je Sammir.

Linker
21. rujan 2024 21:39