AFP
ISPRIKA KLUBU I NAVIJAČIMA

Independent: Luka Modrić mora priopćenjem popraviti štetu koju je napravio

Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 20. lipanj 2011. 14:14

"Očekuje se da će Luka Modrić ovaj tjedan izdati priopćenje u kojem će pokušati popraviti odnose s Tottenhamom i njegovom predsjednikom Danielom Levyjem, narušene nakon intervjua u kojem je izjavio da želi preći u Chelsea", piše Independent.

Autor članka Sam Wallace dodaje kako će Modrić u priopćenju navesti da ga srce ne vuče u Chelsea, te da je spreman otići samo ukoliko se "spursi" dogovore sa zainteresiranim kupcem. Izvori s White Hart Lanea potvrdili su Independentu da Modrić, neovisno o izjavama koje su izašle u Daily Mailu, ne želi zaratiti s Tottenhamom.

Nadalje, u članku se podsjeća da je hrvatski nogometaš uvijek imao dobar odnos s predsjednikom Levyjem, te da u klubu smatraju kako je Modrić dobio loš savjet da dâ intervju. Pritom nije shvatio loše posljedice svojih riječi, svega dva dana nakon što je objavljeno da je Tottenham odbio Chelseajevu ponudu vrijednu 22 milijuna funti. U Tottenhamu su zbunjeni i što se u cijeloj priči oko Modrića navodno pojavio Kia Joorabchian, savjetnik Carlosa Teveza i Marka Hughesa, posebno zato što su dosad imali vrlo dobre odnose i s Modrićem i s njegovom agentom Marijem Mamićem. U klubu žele otkriti ima li Joorabchian svoje interese u tome da Modrić potpiše za Chelsea, a ne za Manchester United ili Manchester City koji su također zainteresirani za hrvatskog veznjaka.

Independent u nastavku navodi da je Levy bio spreman ponuditi Modriću novi ugovor s većom plaćom od sadašnjih 45.000 funti tjedno, ali sada smatra da bi takav potez, samo nekoliko dana nakon spornog intervjua, bio loša poruka. No, do kraja godine Modrić bi ipak mogao dobiti poboljšani ugovor.

Linker
24. rujan 2024 20:27