AFP
MARTIN JOL

'Tottenham mora zadržati Luku Modrića'

Ako Spursi zadrže Modrića, to će im dati dobru startnu poziciju za plasman u Top 4 sljedeće sezone - naglasio je nizozemski stručnjak
Piše: Agencija TotalsportObjavljeno: 26. lipanj 2011. 12:19

Nekadašnji trener Tottenhama Martin Jol, danas starteg gradskog rivala Fulhama, poručio je svome bivšem klubu da svakako mora zadržati hrvatskog nogometaša Luku Modrića ako se želi ponovno plasirati u Ligu prvaka...

Modrić je već tjednima jedna od vodećih tema u engleskim medijima. Za našeg su 25-godišnjeg veznjaka zainteresirani vodeći klubovi Premiershipa, a i on sam je nedavno izrazio želju za napuštanjem White Hart Lanea, spomenuvši Chelsea kao moguću novu destinaciju. Predsjednik Tottenhama Daniel Levy zasad odbija prodaju, a Jol smatra kako je to ispravan put.

- Ako "spursi" zadrže Modrića, to će im dati dobru startnu poziciju za plasman u Top 4 sljedeće sezone - naglasio je nizozemski stručnjak i prisjetio se kako je dvaput bio u sličnoj situaciji dok je vodio Tottenham, od 2004. do 2007.

- Ljudi su tada govorili da ćemo prodajom Michaela Carricka, a potom i Dimitra Berbatova prodati i klub. U Nizozemskoj bi to bio kompliment, ali u Engleskoj nije - dodao je Jol koji je ipak prodao Carricka Manchester Unitedu, a u istom je klubu završio i Berbatov, ali tek nakon što je Nizozemac otišao s White Hart Lanea.

Linker
24. rujan 2024 22:35