CROPIX
SINIŠA MIHAJLOVIĆ

'Igrači i ja vjerujemo u prolaz, da nije tako, ne bismo ni putovali u Zagreb na susret'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. siječanj 2013. 12:55

Izbornik srpske nogometne reprezentacije, Siniša Mihajlović u razgovoru za Večernje novosti, osim teme o njegovu ostanku na klupi Orlova, govorio je i o nadolazećoj kvalifikacijskoj utakmici protiv Hrvatske.

Kada je u pitanju njegov izbornički mandat na klupi Srbije, Siniša Mihajlović je poručio:

- Nije vrijeme da pričamo o tome, prvo moramo vidjeti kako će se odvijati stvari u nastavku kvalifikacija, ali ako sve bude u redu mislim da nastavak suradnje ne bi trebao biti upitan. Ali ako stvari pođu po zlu, ja ću biti najveći krivac ako se ne plasiramo u Brazil i onda bi bilo odgovorno da podnesem ostavku.

Drugih ponuda ima?

- Bilo je ponuda i prije nego li sam preuzeo klupu Srbije, ali ih nisam htio prihvatiti jer sam dao riječ čelnicima našeg saveza. Bilo je interesa iz Italije, pa čak i nekih koji nude suradanju u idućoj sezoni. Ali kako god završilo, i ako ne uspijem s reprezentacijom, posla će biti, kazao je Mihajlović.

Može li Srbija izboriti SP u Brazilu?

- Ja vjerujem u to! Vjeruje i moj stručni stožer i igrači, a to je jedino bitno. Da nije tako, ne bismo ni putovali u Zagreb na utakmicu. Kvalitetu imamo, pokazali smo to u svim utakmicama osim u Makedoniji. Pokazali smo da možemo igrati sa svima, ali nam nedostaje još malo iskustva za tako velike utakmice, a nije nas niti sreća pratila. Ovoj momčadi je potrebno još malo vremena da sazrije, ali dokle god postoji i teoretska šansa za naš plasman u Brazil nećemo se predati - kazao je Mihajlović.

Linker
22. rujan 2024 03:54