CROPIX
SRPSKI IZBORNIK

Mihajlović o Vatrenima: 'Bolje da se oni ispucavaju na Korejcima nego na nama!

Piše: HinaObjavljeno: 06. veljača 2013. 23:15

Sljedeći suparnik hrvatske nogometne reprezentacije u kvalifikacijama za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje će se 2014. godine održati u Brazilu , reprezentacija Srbije u prijateljskoj je utakmici u srijedu kao gost u Nikoziji svladala Cipar sa 3-1 (1-1).

Poveli su domaći golom Konstantinosa Makridisa (19), ali s dva je gola rezultat u srpsku korist preokrenuo Dušan Tadić (33, 48). Konačnih 1-3 postavio je Dušan Basta (70).

Hrvatska i Srbija igrat će 22. ožujka na stadionu u Maksimiru. Hrvatska je trenutačno druga na ljestvici skupine A sa 10 bodova, koliko ima i vodeća Belgija, dok je Srbija treća s četiri boda.

- Žao mi je što atmosfera nije bila bolja na utakmici, ali sve u svemu ukupan dojam je pozitivan. Odigrali su vrlo dobru utakmicu i vidio sam sve ono što sam trebao. Dobro je što stvaramo šanse, osim kod golova, bilo je još tri, četiri dobre prilike. Vjerujem kako ćemo s Đorđevićem i Šćepovićem riješiti problem realizacije, kazao je Mihajlović nakon utakmce.

Nakon što je Srbija bila bolja od Cipra u prijateljskom sustretu, izbornik Siniša Mihajlović kratko je prokomentirao i pobjedu Hrvatske protiv južne Koreje.

- Četiri gola nije lako nikome zabiti, ali, neka, bolje da su se ispucali sada protiv Koreje, nego protiv nas u ožujku. Drago mi je da su pobijedili, za kraj je rekao Mihajlović.

Linker
22. rujan 2024 04:36