Srdjan Vrancic / CROPIX
PROBLEMI UOČI MARAKANE

Hrvoje Milić: 'Griješili smo, ali ne treba nikoga prozivati, do Srbije ćemo biti pravi'

Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 16. kolovoz 2013. 10:23

Hrvoje Milić najveći je gubitnik Vaduza, došao je u Lihtenštajn kao gotovo siguran starter u Beogradu koji to treba tek potvrditi protiv lokalnih pretežno amatera, a otišao u Rostov s negativnim kritikama i Štimčevom porukom - vraća se Strinić! Milić je pao na testu; doista zabrinjava što je lijeva strana hrvatske obrane dala toliko prostora suparniku s europskog dna. Iako, krivaca ima još, nije jedini...

- Odmah u desetoj sekundi imali smo stopostotnu priliku; da smo zabili, sigurno bi bila totalno drukčija utakmica. Što je vrijeme odmicalo, postajalo je teže. Izbornik je rekao da moramo biti strpljivi, u posljednjih nekoliko susreta nitko nije razbio Lihtenštajn, osim BiH u prvom kvalifikacijskom susretu. To nešto govori. Nakon što smo poveli, nismo dobro stajali na terenu, pružili smo im previše šanse za kontranapade, Štimac nam je naglasio da nije zadovoljan tim dijelom - prokomentirao je Milić.

Vida i vi imali ste ozbiljnih problema. Koliko je to do obrane, a u kojoj je mjeri krivnja veznog reda koji je dopuštao suparniku da lagano prolazi?

- Ne treba nikoga prozivati. Imali smo poteškoća, to se ne može skrivati, ali radi se o prijateljskoj utakmici; nadamo se svi zajedno, i ja osobno, da ćemo to ispraviti. Do vatrenog dvoboja u Beogradu bit ćemo pravi.

Štimac vas je zamijenio već u poluvremenu; je li što prokomentirao?

- Ništa specijalno, i planirano je bilo da velik broj igrača dobije priliku.

No drastično ste si umanjili izglede za nastup u Srbiji.

- Izbornik je rekao da će igrati najspremniji. Naravno, bilo bi idealno da se odigrala dobra utakmica, ne samo s moje strane već od svih, ali što je, tu je. Idemo dalje. Ne želim razmišljati o sutra - što bude, bit će. Jasno da nisam najzadovoljniji svojim nastupom.

Linker
22. rujan 2024 00:55