SLUČAJ RUKAVINA

Hrvoje Maleš ne popušta: 'Platit ćemo Šibeniku jedino ako tako odluči Vrhovni sud'

Hajdukov predsjednik nije se susreo niti pozdravio sa Zdravkom Mamićem, otišao je i prije kraja juniorske utakmice, pa nije 'dočekao' niti Zorana Mamića
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 01. travanj 2012. 11:42

Bio je u Maksimiru na utakmica kadeta i juniora Dinama i Hajduka i Hrvoje Maleš. Naravno, nije sjedio na glavnoj tribini, već se 'izgubio' u masi, pokušao se sakriti, mnogi su ga primijetili tek kad je odlazio, jer su ga tada morali primijetiti. Hajdukov predsjednik nije se susreo niti pozdravio sa Zdravkom Mamićem, otišao je i prije kraja juniorske utakmice, pa nije 'dočekao' niti Zorana Mamića.

- Nismo se susreli, nisam vidio Mamića - kazao je Maleš, koji je imao vrlo sadržajan dan.

- Spojili smo ugodno s korisnim, prva momčad je u Koprivnici, navečer je 'Bila noć' u Zagrebu, došao sam pogledati i ova dva susreta. Vidi se da Hajuk ima budućnost, nadam se da će ovi dečki to i pokazati - rekao je Maleš, koji nije htio komentirati najnoviji Mamićev istup, u kojemu je opet prozvao Hajdukova predsjednika i njegovu akciju protiv Širića i Djedovića.

- Prvi sam Mamićev istup komentirao, nema potrebe da komentiram i ovaj put!

Dobro, a što će biti sa suspenzijom, bojite li se da bi Hajduk mogao imati većih problema na tom polju?

- Ne, ne bojim se. Pravnim sredstvima ćemo utjerati pravdu.

Znači, možemo reći da Hajduk neće platiti Šibeniku cjelokupni iznos od 3,3 milijuna kuna za Antu Rukavinu?

- Nećemo toliko platiti sigurno. Osim ako Vrhovni sud ne odluči drugačije! Sve sam vam rekao, sad moram ići - kazao je Maleš, koji inače izbjegava javne istupe u medijima.

Linker
25. rujan 2024 00:29