LAKO DO ULAZNICA

Hrvatski navijači već su u Beogradu, ali je upitno hoće li se prošvercati na stadion

Zanimanje medija izazvao je i Zdravko Mamić, prvo je gostovao u programu jedne od ovdašnjih televizija, a zatim je organzirao večeru za srpske sportaše
Piše: Dražen AntolićObjavljeno: 06. rujan 2013. 00:05

Hrvatska reprezentacija vježbala je od 19 sati na stadionu Crvene zvezde, radila su sva 23 igrača koje je izbornik Igor Štimac doveo u Beograd. Dakako, pred zatvorenim tribinama, tek su fotoreporteri i akreditirani novinari mogli nazočiti dvadesetak minuta. Zanimanje nije bilo pregolemo, osim hrvatskih novinara pojavilo se nekoliko domaćih. Vatreni će, bude li po njihovim planovima, ići s taktikom da prvo smire domaćina, a onda ga i matiraju. Što će uraditi ekipa Siniše Mihajlovića tek treba vidjeti. Oni su vježbali prije Kockastih.

Zanimanje medija izazvao je i Zdravko Mamić, prvo je gostovao u programu jedne od ovdašnjih televizija, a zatim je organzirao večeru za srpske sportaše i ljude iz sporta u restoranu u Zemunu. Mamić nije stigao u Beograd s reprezentacijom nego automobilom. Njegove relacije s ljudima iz Srbije nikad nisu bile sporne, čak i da mu se nije dogodio sukob s ministrom Željkom Jovanovićem vjerojatno bi napravio isto, ovako mu to dođe kao potvrda da nije "srbomrzac"!

Već danas u Beogradu je bilo i hrvatskih navijača, neki će stići i sutra. Radi se o pojedincima ili manjim skupinama, nabavili su ulaznice, na tribinu će vjerojatno pokušati ući bez bilo kakvih obilježja, hoće li uspjeti? Treba se samo nadati da nitko neće stradati. Policija je na svakom koraku, grad je gotovo poput Big Brother kuće - pod kontrolom! Prepoznaju li Hrvate, makar imali karte, neće ih pustiti na stadion.

Linker
22. rujan 2024 09:31