Split, 190810.Clanovi Torcide skupili su se ispred hotela Atrium, gdje su smjesteni nogometasi Rumunjskog kluba Unirea i pjevali navijacke pjesme.Foto: Josko Supic / CROPIX
 Josko Supic / CROPIX
ŽELE SE NASPAVATI

Hoće li Modri imati miran san? Dinamo promijenio hotel zbog straha od besane noći

Zoran Cvrk, čovjek koji brine za sigurnost mnogih, pa i Dinama, ne plaši se da bi navijači Hajduka mogli ometati san Zagrepćana kao što su ometali onaj igrača Uniree
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 10. rujan 2010. 15:06

Dinamo je za prema Splitu krenuo jutros oko 8 sati. Modri će biti smješteni u hotelu Le Meridien Lav, desetak kilometara udaljenome od centra Splita, s prekrasnim pogledom na srednjodalmatinske otoke. To je baza Modrih kad je atmosfera u gradu pod Marjanom 'napaljena’, što je slučaj ovoga puta.

- Što se tiče pitanja sigurnosti, utakmica je visokoga rizika, ali sve se obavlja po proceduri koja je uobičajena - kaže Zoran Cvrk, čovjek koji brine za sigurnost mnogih, pa i Dinama.

Pitanja o broju policijaca i zaštitara koje će čuvati Dinamo u Splitu usmjerio je prema policiji. Cvrk se ne plaši da bi navijači Hajduka mogli ometati san Dinamovih nogometaša kao što su ometali onaj igrača Uniree.

- Zato je i izabran hotel Le Meridien Lav, s tim izborom je otklonjena ta mogućnost - zaključio je Cvrk.

Inače, na utakmicu u Split sprema se velika regimenta - osim čelnih ljudi iz Uprave predvođenih Zdravkom Mamićem, saznajemo da će na Poljud gotovo svi članovi Izvršnog odbora Dinama. Rijetki su slučajevi da gotovo komplenti 'izvršnjaci’ dolaze na utakmicu, ali to je dokaz koliko je dinamovcima važan ovaj ogled u Splitu.

Linker
06. listopad 2024 23:30