Vladimir Dugandžić/CROPIX
NA LJETO VELIKI TRANSFER?

Zoran Mamić priznao: Marin Tomasov je dobar igrač, a nas takvi uvijek zanimaju!

U ovoj situaciji zainteresirani smo za igrače koji ništa ne koštaju, prema tome isto tako smo zainteresirani za bilo kojeg koji ispunjava te kriterije - rekao je Mamić
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 04. ožujak 2012. 11:07

S vremena na vrijeme u Maksimiru se povede priča oko Marina Tomasova, igrača Hajduka koji nije potpisao ugovor s Hajdukom. Svojevremeno su Modri iskazivali zanimanje za tog mladića koji posjeduje nogometnu kvalitetu i koji svakako zaslužuje pozornost.

Prije 10-ak dana na tu temu razgovarali smo s Dinamovim trenerom Antom Čačićem koji je na pitanje o Tomasovim kvalitetama sasvim jasno kazao:

- On je kvalitetan igrač, tu nema nikakve dvojbe, ali isto tako ja sam potpuno zadovoljan ovim igračima koje imam u svojoj svlačionici.

Dakle, Tomasov se sviđa Čačiću, ali sasvim je logično da trener nije taj koji će odlučivati o tome hoće li ga na ljeto Plavi možda angažirati.

Jučer prije utakmice sreli smo sportskog direktora Dinama Zorana Mamića kojeg smo također pitali može li se dogoditi da igrač Hajduka bez ugovora na ljeto sleti u plavu svlačionicu.

- Gdje je još ljeto, daleko je taj prijelazni rok... Dinamo je zainteresiran za svakog dobrog igrača, a Tomasov je dobar igrač. Međutim, u ovoj situaciji zainteresirani smo za igrače koji ništa ne koštaju, prema tome isto tako smo zainteresirani za bilo kojeg koji ispunjava te kriterije. Ali u ovom trenutku zaista o tome ne mogu razgovarati

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 23:30