Cropix
NA BRATOVOJ STRANI

ZDRAVKO 'Zoki nije trebao napustiti klupu, ali pričao sam s njim i nastavljamo dalje'

'Kada nemam logičko objašnjenje onda smatram kako je to djelo Svevišnjeg', kaže Zdravko
Piše: Alen LesičkiObjavljeno: 30. svibanj 2015. 00:35

Situaciju je nakon utakmice pokušao popraviti Zdravko Mamić kojeg smo zatekli kako izlazi iz hotela podno južne tribine.

- Sve je u redu - bila je njegova reakcija na novinarski upit što je sa Zokijem. Malo kasnije je i elaborirao svoj zaključak.

- Zoran ima moje puno razumijevanje. Dao je cijelog sebe u ovaj projekt, ima 19 trofeja i žao mi je što ga nije bilo na dodjeli medalje. Kao čovjek mu dajem podršku i on će nastaviti ovaj posao. Znate, kada nemam logičko objašnjenje onda smatram kako je to djelo Svevišnjeg. Tako je i sada - kazao je Zdravko Mamić koji se osvrnuo na sporan događaj.

- Primijetio sam da je Eduardo došao na klupu i razgovarao sa Zokijem. Mislio sam da se tuži na ozljedu, ali on je tražio trenera da se nagradi Mikulić i u tome nema ničega sporno. Međutim, publika je tražila Ogija. Naravno da Zoki nije trebao napustiti klupu, ali i on ima pravo na slab dan. Puno je to bilo nesporazuma. Pričao sam s njim i nastavljamo dalje - amnestirao je Zdravko Mamić trenera i brata.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 21:29