Nenad Dugi / CROPIX
ODGODA U KOPRIVNICI

Zbog lošeg terena odgođeno polufinale Kupa, Belupo i Hajduk igraju za tjedan dana

Piše: Jurica RadićObjavljeno: 03. travanj 2013. 00:18

Umjesto utakmice u Koprivnici hajdukovci će danas (srijeda) trenirati u Splitu. U utorak navečer skupili su stvari i napustili hotel Podravina preselivši se u Zagreb. U srijedu ujutro iz Zagreba će autobusom nastaviti prema Splitu.

- Teren u Koprivnici nije pružao ni najmanju nadu da bi se u srijedu stanje bitno moglo popraviti. Ne, to zaista nisu bili neogometni uvjeti u što smo se uvjerili u utorak poslijepodne. Trenirali smo na umjetnoj travi, a glavni travnjak. je pokriven snijegom s time da je vremenska prognoza za srijedu još lošija od utorka. Odgoda je bila jedina razumna odluka – ispričao nam je trener Bijelih Mišo Krstičević prije sinoćnjeg polaska iz Koprivnice u Zagreb.

Hajdukovci su tako promijenili plan putovanja za dvije sljedeće utakmice. Do subote će trenirati u Splitu, a potom će krenuti prema Zaprešiću gdje u nedjelju igraju prvenstveni susret sa Interom. Nakon dvoboj u zagrebačkom predgrađu ne vraćaju se u Split nego će na sjeveru Hrvatske ostati do polufinalnog dvoboja Kupa u Koprivnici sljedeće srijede.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 08:40