MALEŠ OSTAO ŠOKIRAN

'Zar se ovako sudi Hajduku?! Od mojih dobar Andrijašević, najbolji Tomasov...'

'Hajduk je dobro počeo, rano je poveo i to je dalo nadu da će to biti mirnija utakmica od posljednjih katastrofalnih izdanja, koji što spadaju u rubriku 'vjerovali ili ne'
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 15. svibanj 2011. 19:58

Hajduk je dobro prošao, prekinuo je crni niz poraza, utakmica protiv Zagreba donijela mu je zasluženi bod, a Zagreb je sasvim na rubu provalije.

Predsjednik Hajduka Hrvoje Maleš ostao je iznenađen suđenjem, duboko pod dojmom suđenja Batinića iz Osijeka, kazao nam je:

- Šokiran sam kriterijem suđenja, zar se ovako sudi Hajduku?! Crveni karton Jozinoviću i penal i toliko prekršaja za protivnike. Momci su zaslužili bod, čini mi se bod kao kuća, dobar Andrijašević, najbolji Tomasov – govorio nam je predsjednik još vruć nakon utakmice.

Utakmica s mnogo preokreta, događanja, premda ne naročito kvalitetna. Hajduku je bitno da nije izgubio, u finišu je Radošević spašavao da ne bude 3:2 za Zagreb, ali je i Zagreb imao Bašića da ga sačuva od poraza na šut Tomasova u zadnjim sekundama.

- Hajduk je dobro počeo, rano je poveo i to je dalo nadu da će to biti mirnija utakmica od posljednjih katastrofalnih izdanja, od poraza od Cibalije u Poljudu i kod Hrvatskog dragovoljca u Sigetu što spadaju u rubriku "vjerovali ili ne".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 08:30