Damir Krajač/CROPIX
SAMMIR NAKON SPLITA

'Žalosno što se nakon šest godina moram dokazivati, uvijek igram svim srcem'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 13. kolovoz 2012. 14:48

Nije ovoga puta bilo razočaranih u svlačionicama pod jugom. Dinamovi igrači zadovoljno su koračali zbog nova tri boda, ni Splićani nisu previše tugovali. Tek tu i tamo netko je prokomentirao poneku sudačku odluku, međutim, veće ljutnje nije bilo.

- Bilo je nekih sudačkih odluka u Dinamovu korist, ne trebaju Modrima ti 'poguranci’, ipak su naša najbolja momčad. Ali, svejedno, mi smo imali tih 2:0, u nastavku malo pali, rekao bih 'koliko blizu, toliko daleko’. Mogli smo pobijediti Dinamo, bila bi to velika stvar. Ne samo za nas nego i za Dinamo, bilo bi i njima bolje da je neizvjesnije prvenstvo, bilo bi više publike - rekao je Aljoša Vojnović, dok je Mirko Hrgović dodao:

- Igrali smo odlično prvo poluvrijeme, kontrolirali utakmicu, kao da smo se u nastavku uplašili pobjede, ili smo mislili da je gotovo. Penal? Sudac je dosudio, ja možda nisam baš tako vidio...

Sammir je ovoga puta ušao s klupe, vidjelo se da je motiviran. S nekoliko poteza podsjetio je na onog 'starog’ Sammira, niti Maksimir mu nije zviždao kao što se, možda, očekivalo.

- Bio sam posebno motiviran, iz dva razloga. Prvi je taj što smo gubili, drugi taj što sam htio dokazati da još uvijek znam igrati nogomet. Iako je žalosno što se nakon šest godina još moram dokazivati. Uvijek za Dinamo dajem sve od sebe, igram svim srcem! Ako to netko ne vidi i ne shvaća, što ja tu mogu...

Arijan Ademi napomenuo je:

- Preokrenuli smo utakmicu i pokazali karakter, drugo poluvrijeme možda je i naše najbolje ove sezone!

Gol je svome Splitu zabio i Duje Čop.

- Nisam se radovao pogotku, jer ipak sam Splitu jako zahvalan u karijeri. Mislim da nismo tako loše igrali ni u prvom dijelu, samo nije valjalo u realizaciji. Dinamo je pokazao da je najbolji na ovim prostorima.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 20:25