POJAČANJA SU NUŽNA

U Maksimiru se sve glasnije spominje ime Ivana Klasnića: 'Ako dođe, dobrodošao je...'

Nisam razmišljao o Klasniću, niti o jednom drugom igraču. Mislim samo na svoju momčad, na igrače koji su ovdje. A ako netko dođe, dobrodošao - rekao je Čačić
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 14. kolovoz 2012. 10:56

Pojačanja, pojačanja! Čuje se ta riječ u Maksimiru sve češće, iako ne baš na sav glas iz usta onih koji o tome odlučuju. To kao da je tabu tema. Međutim, jasno je da će Dinamo, odlaskom Badelja, morati nekoga dovesti, a ne bi loše došli niti napadač i stoper, svi žele izbjeći lanjsku katastrofu u šest utakmica u skupini.

Dinamo gleda prije svega slobodne igrače, ne bi plaćao odštete, a takvih je sve manje. Ipak, jedan od njih je Ivan Klasnić. Iako nema potvrde da je Dinamo s njim u nekom ozbiljnom, permanentnom kontaktu, ime bivšeg napadača Boltona sve se češće može čuti u raspravama tipa "tko bi mogao biti taj?". I o njemu se govori, budite sigurni, međutim, problem je što je Klasnić igrač koji je donedavno puno zarađivao (više od milijun i pol eura godišnje, neto) i pitanje je koliko bi volio spustiti cijenu.

- Nisam razmišljao o Klasniću, niti o jednom drugom igraču. Mislim samo na svoju momčad, na igrače koji su ovdje. A ako netko dođe, dobrodošao - rekao je Čačić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 22:33