POJAČANJE ZA LP

Wolfsburgov Hasani na meti Dinama: 'Nije ono što sanjamo, ali nam se sviđa'

Taj 22-godišnji makedonski reprezentativac član je Wolfsburga, kojem je pristupio zimus iz makedonskog prvaka Škendije, u transferu teškom 700 tisuća eura
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 27. kolovoz 2012. 10:49

Pustite priču Zdravka Mamića od neki dan:

- Pojačanja stižu tek na zimu!

To, vrlo vjerojatno, nije točno. Pojačanje stiže ovoga tjedna, najvjerojatnije 28. ili 29. kolovoza. Čak možda i pojačanja, njih dvojica, tvrde izvori, iako je Modrima primaran igrač kojeg je Ante Čačić otkrio u svojoj nedavnoj izjavi.

- Nedostaje nam igrač tipa Marin Tomasov.

Do nas je, pak, procurila informacija da je jedan od igrača koji se gledaju i ispipavaju na sve moguće načine - Ferhat Hasani. Taj 22-godišnji Makedonac član je Wolfsburga, kojem je pristupio zimus iz makedonskog prvaka Škendije, u transferu teškom 700 tisuća eura. Prošloga ljeta, tražio ga je i Hajduk. “Graditelj igre, čudo od igrača, podsjeća me na Baku Sliškovića”, kazao je tada Hari Mujkanović, Hajdukov makedonski čovjek za vezu.

Za reprezentaciju ima osam nastupa, a prije 12 dana, kada je ušao u nastavku dvoboja, asistirao je za pobjednički pogodak protiv Litve.

Bez obzira na spomenuti talent, kod Felixa Magatha baš i ne prolazi, pa se mladić odlučio za nastavak karijere na drugoj adresi, gdje se želi do kraja izbrusiti. Dinamo u Ligi prvaka uvijek je dovoljan magnet, no bi li Hasani Dinamu predstavljao pojačanje?

Prema menadžerskim pričama iz krugova bliskih Maksimiru, Hasani nije baš ono što sanjaju, ali im se iznimno sviđa. “Dinamo traži brzanca punog ritma, tehnički i taktički školovanog reprezentativca koji bi se odmah uklopio, jer Modrima treba igrač - sada, a ne za zimu”, poručuju dobro obaviješteni kuloari.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 07:24