SAMO RIJEČI HVALE

Vršajević oduševljen: 'Hajduk je velik klub, a HNL je najbolja liga na Balkanu!'

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 30. kolovoz 2012. 14:42

Avdija Vršajević jedan je od igrača Bilih koji je ove sezone imao priliku odigrati svih deset utakmica u dosadašnjem dijelu sezone, a svoje dojmove o Splitu i Hajduku podijelio je na službenoj stranici kluba hajduk.hr:

- Dobro smo ušli u sezonu. Imamo mladu momčad i moramo dati sve od sebe da bi napravili nekakav rezultat. Mislim da smo do sada ostvarili lijepe rezultate, naravno moglo se možda i više, ali zadnji dio prvenstva je bio dobar, kazao je Vršajević te nastavio:

- Dobro sam se snašao u Splitu. Bio sam ranije ovdje, doduše samo u prolazu, ali čuo sam lijepe stvari o gradu i ljudima i sad kad sam duže ovdje mogu reći da stvarno uživam, kazao je Vršajević.

Dobre igre u Hajduku donijele su mu i neke pozive iz inozemstva

- Hajduk je velik klub i meni je ovdje lijepo. Ne planiram ništa, ako se desi, ne bih imao ništa protiv, ali zasad sam igrač Hajduka. Najradije bih ipak da Hajduk bude prvi, da i to doživim, jer sam igrao u brojnim klubovima, ali nigdje nije bilo ovako dobre atmosfere kao u Hajduku. Momci su stvarno sjajni.

U usporedbi sa slovačkom i češkom, HNL je po Vršajeviću ipak nešto bolja liga.

- U Češkoj i Slovačkoj se puno trči, nema puno tehnike, dok je s druge strane HNL sigurno najjača liga na Balkanu, a su potvrdili europski nastupi Dinama, Slavena i Hajduka. Svakome bi preporučio da ako ima mogućnost da dođe u Hrvatsku i napravi iskorak u svojoj karijeri, da mu Hajduk bude odskočna daska u karijeri, kaže Avdija.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:58