Rijeka, 311009.Na stadionu Kantrida odigrana je nogometna utakmica 1. HNL Rijeka - Slaven Belupo. dresovi Slaven Belupo, bijeli dresovi Rijeka. Na slici: zabrinuti trener Rijeke, Zoran VulicFoto: Davor Zunic / CROPIX
 Davor Zunic / CROPIX
ŠEF OMLADINSKE ŠKOLE?

Vulić opet na Poljudu: 'Razgovarao sam s Krešićem, ali nismo spominjali funkcije'

'Znam da vas najviše zanima hoću li se vratiti na Poljud, ali o tome je još daleko govoriti. Meni je drago da šjor Krešo misli ozbiljno. To je pozitivna stvar za Hajduk'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 04. listopad 2012. 21:01

Hoće li Zoran Vulić od prosinca preuzeti mjesto šefa Omladinske škole na Poljudu? Glasine su se brzo proširile, ali Vulić je naglasio kako u razgovoru sa sportskim direktorom Bijelih, Sergijem Krešićm, nije dotaknuo moguće funkcije.

- Nemam što kriti, razgovarali smo o mom povratku u Hajduk, ali nismo pričali ni o kakvim funkcijama - kazao je Vulić i dodao:

- Znam da vas najviše zanima hoću li se vratiti na Poljud, ali o tome je još daleko govoriti. Meni je drago da šjor Krešo misli ozbiljno. To je pozitivna stvar za Hajduk - naglasio je Vulić.

Iz Hajduka je Vulić otišao u proljeće 2007., kada se razišao s klubom nakon poraza od Istre na Poljudu. U međuvremenu, u proteklih pet i pol godina, često se spominjao njegov povratak, i to baš u Omladinsku školu. Međutim, ideja se nikada nije realizirala. Vulić je trenutno bez angažmana i njegov povratak na Poljud zaista se čini realnom opcijom. U kojoj funkciji? To tek treba vidjeti.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 03:38