Zagreb, 250712. Stadion Maksimir.Utakmica drugog pretkola, lige prvaka : GNK Dinamo - PFC Ludogorets. Rezultat prve utakmice u bugarskom Razgradu je bio 1:1.Na slici: Ivan Kelava, Domagoj Vida.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
LUD ZA HRVATIMA

Vukojević otkrio: Surkis je silno želio Vidu, ne znam zašto na kraju nije došao...

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 03. listopad 2012. 17:54

Današnja utakmica sudar je klubova koji su u izuzetno dobrim odnosima, skauti kijevskog kluba gotovo su na svakoj utakmici u Maksimiru, mlada momčad Dynama osvojila je i turnir 'Mladen Ramljak’. Znamo i da je Zdravko Mamić vrlo dobar s gazdom Kijevljana Igorom Surkisom, nema ništa protiv kad mu tepaju da je 'hrvatski Surkis’, uostalom dvaput je Dynamu prodao igrače - Leku i Vukojevića. Zamalo i Vidu, prošle zime.

- Da, bilo je interesa za Vidu, ne znam zašto na kraju nije došao, istekao je prijelazni rok, klub ga na kraju nije doveo. Ali, bilo je blizu, koliko znam - rekao nam je neki dan Vukojević.

Naravno, u tom svjetlu priča se ovdje i o Vidinom nedavnom incidentu, pisali su o tome i ukrajinski mediji, Dinamov je stoper bio nazaobilazna tema uoči utakmice. Vida je stoga vrlo lako mogao večeras biti na suprotnoj strani, ali on će ipak biti u modrom dresu. I tko zna, možda dobrom partijom opet 'kupi’ zanimanje Kijevljana.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:43