Nikola Vilić/Cropix
SPLIT NA NOGAMA

Vučević želi ozbiljan pristup, Torcida skupila novčanu pomoć za Budinčevića

Piše: Sportske novostiObjavljeno: 12. veljača 2011. 14:28

Trener Hajduka Goran Vučević nije bio zadovoljan, ali niti previše zabrinut nakon blijedog izdanja svoje momčadi i remija 0:0 u Dugopolju protiv istoimenog drugoligaša .

- Istina je da utakmica nije bila ni sjena onih koje smo odigrali u Turskoj, no pripreme su to, može se dogoditi i jedan lošiji nastup. Sve ide kako treba, sve će doći na svoje - tvrdi Vučević. Već sutra Bijeli igraju utakmicu sa Slavijom iz Praga...

- Istina je da će fešta biti u prvom planu, no ja ću od igrača tražiti ozbiljnost. Malo vremena i susreta nam je ostalo do početka nastavka prvenstva tako da ćemo se i protiv Slavije spremati za utakmicu s Interom.

I legendarni vratar Bilih Ivan Budinčević stigao je danas u Split na proslavu 100. rođendana Hajduka , a tom prilikom bit će mu uručena i novčana sredstva, točnije 27 tisuća kuna, koje su za njega prikupili navijači Hajduka.

Novac za Budinčevića, koji danas živi u vojvođanskom mjestu Bajmok, u teškim životnim uvjetima, je prikupljen u sklopu akcije Kluba navijača Torcida pod nazivom "Jednom za Hajduk, uvik za Hajduk".

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 10:28