Brugge, 031110.Jan Breydel stadion, UEFA, Europska liga, grupa D, susret NK Dinamo i Club Brugge.Na slici: Sammir zabio gol.Foto: Damir Krajac / CROPIX
 Damir Krajac / CROPIX
MAMIĆ O LJUBIMCU

'Više neću gurati Sammira u reprezentaciju! Malaga? Jasno je da tamo neće ići...'

'Jednom je bivši trener Hajduka Reja kazao kako moram isprati usta prije nego što izgovorim njegovo ime, a ja sada poručujem svima da ne ispiru usta mojim imenom'
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 28. listopad 2011. 00:41

Kao što ste mogli pročitati u jučerašnjem broju SN-a, list Malaga Hoy Dinamovog Brazilca Sammira tretira kao 'B opciju' kad je u pitanju transfer u taj klub Primere. Čak se oglasio i sportski direktor Malage Antonio Fernandez koji je potvrdio da su zainteresirani za Sammira. Što na to kažu u maksimirskom klubu?

- Moram ja vas nešto pitati... Jeste li ikad negdje čuli, kad se radi o transferima, da se oni unaprijed najavljuju, da čelni ljudi klubova govore 'željeli bismo dovesti toga i toga'. Prema tome, ako je sve to točno što pišu španjolski mediji, jasno je da Sammir neće u Malagu - kazao je mlađi Mamić.

A odgovor na pitanje 'hoće li negdje' nismo dobili.

A kad smo već kod Brazilca s hrvatskom putovnicom, evo što je rekao izvršni predsjednik Zdravko Mamić.

- Više neću gurati Sammira u reprezentaciju Hrvatske! Ali ako nije za reprezentaciju, neka svi poderu diplome. On će 1. siječnja sljedeće godine sigurno dobiti dozvolu igranja za nacionalnu vrstu, pa neka Bilić, ili netko drugi tko bude izbornik, odluči hoće li ga zvati ili ne.

Gazda plavog kluba kazao je i kako mnogi u Hrvatskoj ispiru usta s njegovim imenom.

- Jednom je bivši trener Hajduka Eduardo Reja kazao kako moram isprati usta prije nego što izgovorim njegovo ime, a ja sada poručujem svima da ne ispiru usta mojim imenom.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:32