Drago Sopta / Cropix
BOLJI STOPER NEGO BEK

Vida: Volio bih dobiti još jednu priliku protiv Reala, jer ono što sam odigrao bilo je loše...

Činjenica jest i svi to znaju, da je bolje kad igram stopera, da sam puno više pokazao na tom mjestu. Ma, mogu ja igrati i beka, ali ne stalno - rekao je Vida
Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 26. studeni 2011. 10:44

U Dinamu se polako spušta zavjesa na utakmicu u Madridu, dobre i loše stvari trpaju se u ladice i polako postaju - uspomene. Međutim, komentari nastupa na Bernabeuu još ne izostaju, i dalje je glavno pitanje je li dojam ipak mogao biti malo bolji.

Jedan od najlošijih Dinamovih igrača protiv Reala bio je Domagoj Vida. Na početku utakmice potpuno izgubljen, "curilo" je preko njega, a on nije tip koji će to negirati. Naprotiv...

- Ispunio mi se san, kao i mnogima, igrao sam na Bernabeuu. Samo, volio bih dobiti još jednu priliku, jer svojom partijom definitivno nisam zadovoljan. Odigrao sam loše, ne bježim od toga - iskren je Domagoj Vida, koji je u Madridu igrao na svojoj alternativnoj poziciji, desnom beku.

Nije tajna da ne voli baš igrati "tamo desno", da je puno bolji kao stoper. Ispao je protiv Reala žrtva sustava i trenerovih zamisli.

- Nije moje da to komentiram. Činjenica jest i svi to znaju, da je bolje kad igram stopera, da sam puno više pokazao na tom mjestu. Ma, mogu ja igrati i beka, ali ne stalno, jer se kad-tad dogodi ovo što se dogodilo u Madridu. I onda malo padnem u glavi, potonem, boli me to. Ali, evo, u nedjelju je nova utakmica, igramo s Interom, važno je pobijediti i vratiti se na pobjedničke staze. Da dođemo još bliže naslovu prvaka, onda nam ostaje još taj Lyon.

U četvrtak poslije treninga igrači su gledali film o uspjehu paraolimpijca Darka Kralja, bila je to obveza koju je naredio Zdravko Mamić. Motivacije radi, gledali su kako je invalid Domovinskog rata, za kojega je bilo upitno hoće li preživjeti, snagom volje postao olimpijski prvak i svjetski rekorder u bacanju kugle.

- Mene je film rasplakao, stvarno je dojmljivo vidjeti priču o tom čovjeku, sve nas je jako dirnulo.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 06:19