Damir Krajac / CROPIX
VELIKO IZNENAĐENJE

Veliki posao Slaven Belupa: Stoper Igor Bubnjić na pet godina potpisao za Udinese!

'Naravno da svi sanjaju karijeru, zbog toga se i bavimo nogometom. Meni se, eto, stvari događaju velikom brzinom, zbog čega sam iznimno zadovoljan'
Piše: Tomislav JuranovićObjavljeno: 28. rujan 2012. 13:54

Nestvarno, gotovo filmski, ali opet istinito. Mladi, 20-godišnji stoper Slavena Belupa, Igor Bubnjić jučer je ujutro potpisao petogodišnji ugovor s Udineseom! Mladi reprezentativac u Koprivnici će ostati do kraja sezone, dakle lipnja 2013. godine, a potom će preseliti u najpoznatiji talijanski inkubator talenata.

- Uvjeti su fantastični, prezadovoljan sam, svime što ću dobiti, no možda mi i najveću satisfakciju pričinjava činjenica da se za mene zainteresirao klub poput Udinesea - nije skrivao dojmove mladić koji je prekjučer na liječničkom pregledu provjeren od glave do pete, prije nego se Friuliju obvezao na petogodišnju vjernost.

- Naravno da svi sanjaju karijeru, zbog toga se i bavimo nogometom. Meni se, eto, stvari događaju velikom brzinom, zbog čega sam iznimno zadovoljan i zaista presretan.

Dečko rođen u Splitu, visok 188 cm, produkt je Slavenove škole nogometa (stigao prije pet godina), ali i hrabrosti trenera Roya Ferenčine, koji je zimus povukao mladca iz prijateljske Koprivnice i dao mu veliku priliku.

Koliko će zaraditi koprivnički prvoligaš, ali i mladić čija se karijera razvila nevjerojatnom brzinom, ostaje nepoznanica...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 04:08