Vladimir Dugandžić / CROPIX
TRENER BEZ MILOSTI

VELIKA ČISTKA NA POLJUDU Burić ne računa na Maloču, Gotala, Mezgu, Vršajevića...

Nakon sedam dana testiranja i treninga na Poljudu Hajduk će 15. lipnja s pripremama nastaviti u Sloveniji, a zatim će se sedam dana kasnije zaputiti u Austriju iz koje se vraća 28. lipnja
Piše: Frane VulasObjavljeno: 08. lipanj 2015. 16:10

Nogometaši Hajduka večeras će u 19.30 sati početi s treninzima za sljedeću sezonu. Za razliku od uobičajene prakse, pod novim trenerom Damirom Burićem i njegovim stručnim stožerom, neće biti prozivke već će se igrači i treneri okupiti prije treninga kojeg će odraditi na pomoćnom poljudskom travnjaku.

Iz Hajduka je priopćeno kako se više ne računa na sljedeće igrače: Maloča, Gotal, Mezga, Ranilović, Vršajević, Vasilj, Vuković plus Džoni i Tomičić koji su bili na posudbi. Jozinoviću je istekao ugovor... Oni nisu večeras na treningu i s njima se Hajduk ovako ili onako razilazi.

Zbog boravka reprezentacije Hrvatske u Splitu gdje će u petak igrati utakmicu s Italijom “bijeli” ne mogu trenirati na glavnom poljudskom travnjaku već na pomoćnom igralištu, a u četvrtak će trenirati i na stadionu Sportskog centra Hrvatski vitezovi u Dugopolju.

Za četvrtak i petak planirana su testiranja igrača na Gripama. Nakon sedam dana testiranja i treninga na Poljudu Hajduk će 15. lipnja s pripremama nastaviti u Sloveniji, a zatim će se sedam dana kasnije zaputiti u Austriju iz koje se vraća 28. lipnja. Protivnici Hajduka na pripremama trebali bi biti slovenske Domžale (17. lipnja), te austrijski klubovi Ried (24. lipnja) i trećeligaš Vorwärts Steyr (27. lipnja).

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 18:22