RAKITIĆ DOBIO OVACIJE

Vatrene dočekala 'Lijepa li si' i sramotni transparent: 'Broje se dani do vaše kapitulacije!'

Hrvatska nogometna reprezentacija u ponedjeljak je stigla u Split, a na Poljudu je nešto poslije 19 sati počeo prvi splitski trening uoči mini-priprema za okršaj s Italijom u petak (20.45).
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 08. lipanj 2015. 21:51

Izbornik Niko Kovač izveo je naše reprezentatice na Poljud oko 19 sati, ali trening nije otvoren za javnost već samo za mlade nogometaše iz Splita i okolice s pozivnicom HNS-a.

Bit će zanimljivo vidjeti kako će na to reagirati Splićani koji reprezentaciju u svome gradu nisu gledali još od 2011. godine, a priliku neće imati niti u petak jer će poljudske tribine zbog kazne UEFA-e biti prazne.

HNS je po školama u Splitu i okolici podijelio oko 5.000 ulaznica, a na Poljud je stiglo oko tisuću mladih nogometaša koji su podržali naše nogometaše. Prvak Europe Ivan Rakitić dobio je ovacije, a u dva navrata su pljesak 'pobrali' Perišić i Srna.

Inače, izbornik Kovač u ponedjeljak je skratio popis za utakmicu s Italijom, otpali su Ivan Tomečak, Marko Rog i Mario Šitum, a reprezentaciji su se pridružili upravo Rakitić i Alen Halilović, koji su iz Barcelone zajedno doputovali ravno u Split.

Hrvatska je u nedjelju u prijateljskoj utakmici u Varaždinu pobijedila nogometnog patuljka Gibraltar sa 4:0, a u petak je čeka prestižni okršaj kvalifikacija za EURO 2016 protiv Italije koja ima dva boda manje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
23. rujan 2024 22:22