Zagreb, 290912.Stadion Maksimir.10. kolo MAX TV 1. HNL, nogometna utakmica izmedju GNK Dinamo i HNK Hajduk.Na fotografiji: baklje Torcide na juznoj tribini.Foto: Tomislav Kristo / CROPIX
 Tomislav Kristo / CROPIX
NEPROSPAVANA NOĆ

Vatrena atmosfera: Torcida karuselom budila igrače Šahtjora, bilo je i eksplozija!

Piše: ArhivaObjavljeno: 07. kolovoz 2014. 17:07

Teška i neprospavana noć je iza igrača kazahstanskog Šahtjora, nakon što im je Torcida priredila popularni karusel. Naime, navijači Hajduka su tijekom noći kolonom vozila prolazili ispred hotela Atrijum gdje su smješteni igrači iz Karagandija i tako im najavili dašak atmosfere koji ih čeka večeras na Poljudu.

Također valja napomenuti kako su u Splitu tijekom prvih sati četvrtka odjeknule tri eksplozije od kojih iz Pu splitsko-dalmatinske potvrđuju samo dvije. Ana Čepić iz PU SD nam kaže da su od građana uistinu dobili dojave da je nešto eksplodiralo u četvrtak u 1,30 i oko 3 sata.

Puklo je u Ulici Domovinskog rata kod skretanja za trgovački centar Joker ili tridesetak metara ispred zgrade Prve policijske postaje u Splitu.

- Naši djelatnici su po dojavi građana izišli na teren u oba slučaja, ali nisu primjetili nikakvu materijalnu štetu niti je itko ozlijeđen - rekla nam je Čepić.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 03:55