Drago Sopta / Cropix
IGRAČI NALJUTILI TRENERA

Vaha: 'Kako ne shvaćate, deset puta ćemo ponovit! Ostajemo do sutra ujutro...'

'Ne čujem, oglušio sam, a čuo sam odlično do dolaska u Dinamo!’ urlao je Halilhodžić pa su momci konačno vikali 'Moja!’, 'Opa!’, 'Idi!’, 'Pusti!’, 'Dodaj!’, 'Eee!’...
Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 09. veljača 2011. 15:22

Nije bilo šanse za međunarodni incident: kad su predstavnici ruske selekcije 'do 21’ htjeli trenirati na igralištu tik uz Rixos, i zbog toga da ih s balkona snima kamerman federacije, naletjeli su na čvrstu prepreku:

- Oprostite, termin je naš i ne možemo vam udovoljiti - elegantno je odrezao tehnički direktor Davor Bukovina, dodajući kao za sebe: - Zamisli ti njih!? Pa zna se tko je ovdje stariji! Uostalom, nemaju problem s nama, nego s organizatorom.

Valjda Moskva zbog te sitnice neće Zagrebu uskratiti isporuku plina!

Dinamovci su u srijedu od 10.30 vježbali gotovo dva sata. Isprva su na travnjaku bili svi, a Vaha je održao nešto opširnije uvodno slovo. Potom su Bišćan, Mesarić i Sammir krenuli u dvoranu, Cufre i Tonel na trkačke dionice, Lončarić se pak posvetio svom programu; u međuvremenu je poslije pet mjeseci od loma križnih ligamenata lijevog koljena imao bliski susret s loptom. Znači da ga se neće čekati do 2014. kako je, pomalo gnjevno, prognozirao izvršni dopredsjednik...

Ostatak je uvježbavao taktičke kombinacije u napadu. Trener se ljutio:

- Nevjerojatno! Kako ne shvaćate, ponovit ćemo deset puta, ostajemo do sutra ujutro. Primi loptu, Bećo, nije bomba! Uključi se, Pala! Brže, Kale! Zabij to, Ante...!

Inzistirao je na uzajamnom sporazumijevanju 'Ne čujem, oglušio sam, a čuo sam odlično do dolaska u Dinamo!’ pa su momci konačno vikali 'Moja!’, 'Opa!’, 'Idi!’, 'Pusti!’, 'Dodaj!’, 'Eee!’... Trening je zaista opsežan, zanimljiv, originalan.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 22:00