Drago Sopta / Cropix
'NISAM DIKTATOR'

Vaha: Iznenađuje me što se neki tuže! Ako im je sada teško, kako će tek biti kasnije?

Piše: Branko StipkovićObjavljeno: 15. siječanj 2011. 14:23

Raspoložen i duhovit kao i obično, takav je Vahid Halilhodžić bio jučer poslije treninga u Maksimirskoj šumi , a prije polaska u Međugorje.

- Za nas u Hercegovini na jelovniku nema ni prstaca ni drugih školjki, igrači to ne smiju jesti, a mi iz pratnje imamo meni jednak njihovom; nikad nisam konzumirao nešto različito. Red se mora znati!

Kaže da glede priprema slijede brojni razgovori, skupni i pojedinačni:

- Svi žele ići, prema svima želimo biti korektni, makar klub ima svoje planove i svoju računicu. Ukratko, jedan ne ide!

Nije htio reći koji, ali lako smo se snašli kod autobusa, prateći tko neće ući: Dodo!

- Ja imena ne navodim - nastavio je trener. - Kad nekoga spomenem, razvije se silna polemika. Tako sam prošli put rekao jedno prezime i molio vas da ne napišete. Ali jeste i eto belaja - ja vas kruhom, vi mene kamenom. Ja vama ruku, vi meni šamarčinu...

Što je s Ademijem?

- Zašto? Otkud vam informacija da će u Lokomotivu?

Sazna se, čim se šuška.

- Postoje raznorazne koncepcije. Dolaskom Brezovca konkurencija je ojačana. Ipak ne ulazim u te priče, nema smisla objašnjavati... Sve će biti jasno do kraja mjeseca.

U usputnom kontekstu podvukao je da nije diktator, da ga takva opservacija vrijeđa. Da nije ni juke-box pa da navija Pavarottija, Bešlića ili Dragojevića.

- Ovaj rad iziskuje vrijeme. Stalno otkrivam novosti. Mnogo vježbamo. Pojedinci se tuže, što me, priznajem, iznenađuje; ako im je sada teško, kako će biti kasnije, tek smo na startu!? U radu prednjače trojica-četvorica. Ako ste nas gledali na Sveticama, sigurno ste zamijetili.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 00:21