Drago Sopta / Cropix
UVRIJEDIO GOŠK

Ogorčenje u klubu iz Gabele: Halilhodžić je bezobrazan, pa nismo mi tamo neki 'indijanci'!

'On je izjavio da svi žele Dinamov poraz te da se boji ozljeda. Nikada nismo igrali grubo protiv svojih gostiju, nije Gabela ono što je bila prije 40-ak godina kada je igrao Vaha'
Piše: Sportske novostiObjavljeno: 17. siječanj 2011. 11:34

U petak i subotu, 21. i 22. siječnja, u organizaciji NK GOŠK-a u Gabeli će se održati 21. memorijalni turnir Andrija Anković, jedan od najpoznatijih turnira u regiji na kojem će ove godine sudjelovati Dinamo i Split te Široki Brijeg i organizator GOŠK. Vahid Halilhodžić, šef struke Dinama, uoči turnira je izjavom u medijima razočarao čelne ljude prvoligaša iz Gabele.

- Ne znam kako komentirati izjavu šefa struke Dinama nego kao bezobraznu. Ne razumijem odakle to treneru Dinama, ali me jako razočarao takvim istupom. On je izjavio da se na ovim turnirima žele dokazati slabije ekipe nad jačima i da svi žele Dinamov poraz te da se boji ozljeda svojih nogometaša. Nikada nismo igrali grubo i oštro protiv svojih gostiju, nije Gabela ono što je bila prije 40-ak godina kada je igrao Halilhodžić i mi nismo tamo neki “Indijanci”. Ponavljam, strateg Dinama me vrlo neugodno iznenadio, a o tome ćemo porazgovarati u Međugorju gdje je Dinamo na pripremama - rekao nam je Perica Pavlović, predsjednik GOŠK-a.

Treba napomenuti da su iz Dinamova tabora već podcijenili Memorijal Andrije Ankovića time što su tražili da se utakmica za pobjednika turnira igra u terminu predviđenom susretu za treće mjesto (12.30) da bi Modri što prije mogli natrag u Zagreb, a tako su samo omalovažili domaćina smatrajući kako će ga sigurno svladati u polufinalu.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:23