Drago Sopta/Cropix
SNIMALI BIJELE

Vaha iznenađen Hajdukom: 'Jako fino igraju, posebno su dobri Tomasov i K. Ljubičić'

'Posebno su mi se svidjeli Ljubičić i Tomasov kako su držali sredinu terena. Djelovali su hajdukovci iznenađujuće dobro, ali moram reći da sam više očekivao od Lecha'
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 07. veljača 2011. 22:10

Hajduk je remizirao protiv lecha i turski dio priprema zaključio bez poraza . Trener Bijelih Goran Vučević ima razloga za zadovoljstvo, pogotovo onim što su njegovi igrači pružili u prvom dijelu utakmice protiv poljskog prvaka.

- Šteta je da nismo pobijedili, a zaslužili smo prema igri u prvom dijelu. Imali smo više prigoda i zasita sam zadovoljan. Prvo poluvrijeme je bilo možda i najbolje koje smo odigrali u Turskoj - kazao je Vučević i potom teren napustio zagrljen sa svojim nekadašnjim suigračem iz Barcelone, a danas trenerom Lecha, Jose Bakerom.

Hajdukovci nisu nijednom skautirali Modre (osim što je njihov snimatelj snimao utakmicu Modrih protiv Steaue), a Zagrepčani su po drugi put pogledali Bijele. Ovoga puta se sportskom direktoru Zoranu Mamiću priljučio i trener Vahid Halilhodžić koji se mogao uvjeriti u potencijal Hajduka. Igralište hotelskog kompleksa Calista napustio je Vaha nakon 60 minuta.

- Vrlo fina igra Hajduka, jako dobro defenzivno i ofeanzivno. Posebno su mi se svidjeli K. Ljubičić i Tomasov kako su držali sredinu terena. Djelovali su hajdukovci iznenađujuće dobro, ali moram reći da sam više očekivao od Lecha.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 14:22