Damir Krajač / CROPIX
'ZBOGOM ZA SVA VREMENA'

'Vaha i sve oko njega mi je - gadljivo! On je običan blefer i manipulator'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 24. svibanj 2011. 13:33

Izjavi tako menadžer Vahida Halilhodžića da njegov štićenik odlazi na liječnički pregled, pa ako sve bude u redu, želi sjesti na Dinamovu klupu na uzvratnoj utakmici Kupa s Varaždinom. Može li se to dogoditi? Odgovor smo potražili u Maksimirskoj 128.

- O Vahidu Halilhodžiću uopće ne razmišljamo. Halilhodžić i sve oko njega mi je - gadljivo!

To je kazao izvršni predsjednik Zdravko Mamić, kome se, eto, bivši trener i sve što se oko njega zbiva jednostavno gadi. Prvi put gazda je otpustio verbalne kočnice kad je u pitanju Halilhodžić te nastavio:

- Halilhodžić je jedan običan blefer i manipulator! Čovjek ima ugovor i dva mjeseca ljulja klub kao bura list papira na moru. Prvo kaže “imam ugovor, ali on ništa ne znači, mogu otići kad hoću”. Onda veli “ne znam, vidjet ću da li ostajem”. Konačno, zaključuje rečenicom “kad vidim da više ne mogu, kazat ću gazdi da odlazim”. Sad kad je jasno da više ne možemo skupa i kad je sve iskompromitirano, kad se oprostio s igračima i stručnim stožerom, sad mu naglo ugovor vrijedi.

Gazda Dinama zaključuje:

- Halilhodžić je moralna nula! O tom čovjeku niti ja, niti bilo tko iz Dinama više neće kazati niti jednu riječ. On je za nas prošlost. Mnogi igrači i treneri dolazili su u naš klub, bilo je pogrešaka, ali jedino mi je zbog Halilhodžića žao što je ikad prekoračio prag Dinama. On to nije zaslužio. Zbogom zauvijek, za sva vremena!

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 09:50