Branimir Boban / Cropix
BOMBA IZ SPLITA

Vaha nakon 'razlaza' s Dinamom odlazi u Hajduk? Jozipović: Bio bi im od koristi

To nam je priopćio Mate Jozipović, jedan od menadžera koji pomažu Halilhodžiću i s kojim ga veže dugogodišnje prisno poznanstvo s Makarske rivijere, točnije iz Baške Vode
Piše: Slobodna DalmacijaObjavljeno: 24. svibanj 2011. 14:35

Vahid Halilhodžić želi voditi momčad Dinama u uzvratu finala Kupa protiv Varaždina ove srijede, a nakon toga, kad dogovori razlaz s “modrima”, može postati i trener Hajduka, piše Slobodna Dalmacija !

To nam je priopćio Mate Jozipović, jedan od menadžera koji pomažu Halilhodžiću i s kojim ga veže dugogodišnje prisno poznanstvo s Makarske rivijere, točnije iz Baške Vode.

- Vaha danas ima liječničku kontrolu u Zagrebu, patio je od stresa, gotovo da je imao predinfarktno stanje, ali bi danas od liječnika trebao dobiti zeleno svjetlo za nastavak rada. Nakon toga pojavit će se u Maksimiru i zatražiti da nastavi s radom - obavijestio nas je Jozipović.

I taj menadžer svrati često u Poljud, nije mu problem ponuditi neke nogometaše s kojima ima veze kao što je to radio minulih godina (od Tabija do Benka) ili pak posredovati u nekom transferu (dovodio je Portsmouth za Nikolu Kalinića, premda je igrač naposljetku izabrao Blackburn prije dvije godine).

Trenutačno Jozipović zastupa interese Ivana Lendrića koji se vraća u Hajduk s posudbe u mostarskom Zrinjskom.No, ovog puta glavna tema blic-razgovora s novinarima bio je - Halilhodžić i njegov kontroverzni silazak s kormila prve momčadi “modrih”. Je li smijenjen ili je dao ostavku, pravi je rašomon.

- Vaha se osjeća kao trener Dinama, bio je na bolovanju i od danas ili sutra treba se vratiti u Maksimir na posao - rekao nam je Jozipović.

Kakav će se to film danas odviti u “kući modrih”, hoće li se Vaha stvarno pojaviti s liječničkim uvjerenjem da je ozdravio i s namjerom da vodi prvu momčad?!

- Želi osvojiti duplu krunu - rezolutan je Jozipović.

A potom da ga predloži Hajduku?

- Zašto ne, to i namjeravam, ne bi bilo prvi put, ali je Hajduk uvijek tražio druga rješenja. On nije samo moj veliki prijatelj nego i odličan trener, što je dokazao i u Dinamu. I Hajduku bi bio od koristi - uvjeren je menadžer iz Baške Vode.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
27. rujan 2024 02:18