Drago Sopta/CROPIX
NIJE MU BILO SVEJEDNO

Uplašeni Mourinho: Nakon isključenja Marcela više se nije odvajao od mobitela...

Nije se znalo s kime je u kontaktu, stalno je razgovarao, čak je u nekim trenucima i gestikulirao rukama. Izgleda da se Portugalac uplašio kad je Real ostao s igračem manje
Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 15. rujan 2011. 13:04

Jose Mourinho ipak nije gledao utakmicu u hotelu na TV ekranu. Veliki trener stigao je na utakmicu, uz veliku pratnju i ogromno osiguranje. Izazvao je golemu pozornost, ali od čuvara nije ga se moglo pretjerano vidjeti. Nije bio smješten u loži s Realovim i Dinamovim čelnicima, Mourinho je bio smješten u maksimirskoj loži broj 7! Društvo su mu radili VIP gosti iz Madrida. U loži su oko njega bili smješteni čuvari i zaštitari, a odmah blizu njega sjedio je Realov direktor za sportska pitanje Zinedine Zidane.

Na kraju utakmice naš špijun iz lože br. 7, gdje je sjedio Jose Mourino, ispričao nam je kako se za vrijeme maksimirskog ogleda ponašao veliki trener. Prvih pola sata uopće nije upotrebljavao mobitel, držao ga je u svom sakou. Posljednjih 15 minuta prve dionice triput ga je izvadio iz džepa i s nekim razgovarao. U drugom poluvremenu mirno je promatrao utakmicu, također se nije služio mobitelom sve do isključenja Marcela.

Tada se počeo gnijezditi u svojoj stolici, a do kraja utakmice mobitel nije ispuštao. Nije se znalo s kime je u kontaktu, stalno je razgovarao, čak je u nekim trenucima i gestikulirao rukama. Izgleda da se portugalski trener uplašio kad je Real ostao s igračem manje, te je svojim savjetima pod svaku cijenu želio spasiti sva tri boda. Prestao je razgovarati na mobitel tek kad je utakmica završila, dignuo se sa stolca, ali je onda, nakon dvije-tri minute, opet s nekim razgovarao.

Aitoru Karanki nije bilo svejedno tih 90 minuta na klupi, sigurni smo da mu je najviše laknulo kad je sudac odsvirao kraj.

- Nisam se uopće čuo s Mourinhom. Ni poslije utakmice - rekao je Karanka, brišući znoj s čela.

Vjerojatno je imao nekoliko propuštenih poziva od 'šefa’, jer ne vjerujemo da je Mourinho baš bio zadovoljan. Ako je bio ljutit nakon 4:2 protiv Getafea...

- Svatko tko je mislio da će ovo biti lagana utakmica, taj je bio u krivu. Dinamo je imao veliki motiv, kao i sve momčadi protiv Reala, odigrali su domaćini dobro. Svima je jasno da u Ligi prvaka nije lagano dobiti utakmicu - kazao je Karanka.

A tko je ono uopće rekao da će biti lako? Možda baš Karanka dana ranije na press-konferenciji?

- Dobro smo ušli u drugo poluvrijeme, brzo zabili taj važan pogodak, a kasnije smo uspjeli izdržati s igračem više. Još je rano pričati o osvajanju naslova prvaka Europe i Španjolske i je li ova igra dovoljna za takav doseg, međutim, mi pratimo naše igre, mijenjamo što vidimo da ne valja i idemo korak po korak, iz utakmice u utakmicu - rekao je Realov pomoćni trener te pohvalio atmosferu u Maksimiru.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
26. rujan 2024 23:56