TRENER IMA PRIMJEDBE

Unatoč visokoj pobjedi, Ante Čačić tvrdi: 'Nisam telac da me zadovolji 3:0!'

Piše: Davorin OlivariObjavljeno: 27. veljača 2012. 11:12

Modri su bez problema odradili Karlovac. Ali će trener Ante Čačić nakon jučerašnjeg treninga kazati:

- Nisam telac da me zadovolji 3:0!

Strateg Modrih imao je nekih primjedbi na izvedbu svojih igrača, ali je kritike ostavio u svlačionici, nije ih želio gurati u javnost. Kazao je samo ono što je bilo dobro.

- Zadovoljan sam bio i nakon prvog poluvremena, jer smo mnogo puta, bez obzira na težak teren, došli u situaciju za centaršut, logično je da idemo preko bokova. Momčad je to dobro radila, znao sam da će njihova snaga okopniti i da ćemo doći na svoje. Imali smo ideju u igri, poveznicu.

Pričao je kako su noge njegovim igračima propadale u blato, tu je posebno spomenuo mladu Dinamovu nadu.

- Kovačiću su noge propadale do gležnja.

Nas je pak zanimalo hoće li u budućnosti rotirati momčad, hoće li miksati kao što je to načinio u razdoblju od Istre do Karlovca.

- Kad ne bih rotirao, bio bih neodgovoran čovjek. Želim da mi svi igrači budu našpanani, neću da imam 12 ili 13 igrača koji stalno igraju, a da ostali nemaju poticaja na treningu. Koristit ću sve igrače.

Čačić, dakle, želi da koristi sve igrače koje ima na raspolaganju. Kod njega nitko nije otpisan i nitko ne treba strahovati za svoju budućnost dok je on za kormilom Dinama. Nije želio pojedinačno razgovarati o igračima, secirati njihove dobre i loše strane, ali stalno je ponavljao da će svi imati dovoljno minutaže da se pokažu, a isto tako želi da svi budu u natjecateljskoj formi, da svi vjeruju kako su u planu za sljedeću utakmicu.

A što misli, hoće li neki igrači, koji misle da bi stalno trebali biti u udarnih jedanaest biti nezadovoljni činjenicom da će ponekad morati biti na klupi?

- Nema potrebe ni za kakvo nezadovoljstvo, svi znaju što radim, a ja, vjerujte, itekako dobro znam što radim! Treba držati atmosferu i dobro raspoloženje.

OPŠIRNIJE PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU SN-a ...

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
24. rujan 2024 11:19