VEĆ SE SLAŽE MOMČAD

U Maksimiru odlučili vratiti Vidu u HNL, ali prvo Mamić mora prodati Vrsaljka

Naravno, ostaje pitanje kako će u cijeloj priči reagirati uprava Bayer Leverkusena, ali i sam igrač, jer lako je očekivati da mu se ideja s povratkom u HNL nimalo ne sviđa
Piše: Hrvoje TomićObjavljeno: 09. ožujak 2011. 10:07

Maksimirskim hodnicima svakodnevno se slažu kockice igračkog kadra kojim će Dinamo na ljeto krenuti u novi pohod na Ligu prvaka. Zanimljivo, iako je Dinamo posljednjih godina napravio čitav niz kvalitetnih transfera, u hodnicima Maksimira i dalje žale za nekim propuštenim prilikama. Domagoj Vida nekoliko je mjeseci bio na radaru Dinama, da bi prošloga ljeta završio u Bayeru Leverkusen. Gdje se, za sada, nije naigrao. Vida je u dresu Apotekara skupio samo sedam nastupa (šest europskih, te jedan bundesligaški). Dinamo bi ponovo želio vidjeti Vidu u svojim redovima te će Modri ubrzo započeti kontakte s predstavnicima njemačkog prvoligaša.

Naravno, ostaje pitanje kako će u cijeloj priči reagirati Uprava Bayer Leverkusena, ali i sam igrač, jer za pretpostaviti je kako ga neće biti nimalo lako 'slomiti' da njemačku stvarnost zamijeni povratkom u Hrvatsku. Kako god, Dinamov je plan da dolaskom Domagoja Vide otvori vrata za prodaju Šime Vrsaljka, danas najskupljeg eksponata u svlačionici Modrih. Za Vrsaljka bi se lako pronašlo nekoliko kupaca, no braća Mamić prvo moraju "omekšati" predstavnike Apotekara, te samog igrača.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
25. rujan 2024 02:34