POGNUTE MODRE GLAVE

Tužna 'modra' svlačionica: 'Možemo pričati da smo bolji od njih, ali broje se golovi'

Piše: Tomo NičotaObjavljeno: 07. kolovoz 2014. 02:42

Svoje loše dane, volim gristi sam..., orilo se sa stadionskih zvučnika, baš prigodno. Jer, baš su tako izgledali Dinamovi igrači kad su izlazili iz svlačionice . Najradije bi negdje bili sami i grizli nešto. Sami sebe, možda. Pognute glave, neki su toliko loše podnijeli poraz da nisu htjeli ni pričati.

- Neću ništa reći - poručio je u prolazu Brozović.

- Bok, bok - kazao je Joe Šimunić.

- Ne smijem... Zapravo, ne želim, nisam raspoložen - projurio je Pjaca.

Za to vrijeme su igrači Aalborga davali pobjedničke izjave, slavili dvostrukog strijelca Jacobsena. 'Imali smo sreće... Pobijedili smo kao momčad... Zabili smo što smo trebali zabiti...' Uglavnom, svi na istom tragu, malo koga je to uopće i zanimalo.

Jedan od onih koji su imali hrabrosti komentirati poraz bio je Arijan Ademi.

- Oni su zabili iz dva udarca na gol, mi nismo iz sedam-osam velikih prilika. Jasno da smo tužni, šokirani, ali, moramo podići glave i krenuti dalje. Uostalom, naši ciljevi još nisu kompromitirani, još možemo dohvatiti skupinu Europske lige - rekao je Ademi.

Duje Čop je dodao:

- Mogla je utakmica otići i u drugom smjeru, oni su dvaput puknuli na gol. Ne znam, je li to nesreća, ili što je, ali naš san o Ligi prvaka je završen. Nema nam druge, moramo što prije zaboraviti i zadati si nove ciljeve i onda napasti te ciljeve! Možemo pričati da smo bolji od njih, ali broje se golovi. Nije sve izgubljeno, moramo ići dalje.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
21. rujan 2024 16:16