Vladimir Dugandzic / CROPIX
KARUSEL KAO NAJAVA

TORCIDIN SHOW Ukrajinci u panici: 'Što nas tek čeka na stadionu...'

Moji suigrači ovo nigdje nisu doživjeli. I samo su me pitali što će biti sutra na stadionu kada je ovako večer prije utakmice – kazao nam je Nikola Kalinić
Piše: Jurica RadićObjavljeno: 28. kolovoz 2014. 01:21

Nemiran san imali su nogometaši Dnjipra koji su imali posjetu preko tisuću najvatrenijih navijača Hajduka. Pred hotelom Atrijum skupili su se navijači Hajduka koji su u tri kilometra dugoj koloni automobilima prošli kroz grad Split, a potom su došli blizu boravišta igrača Dnjipra i tu su se morali zaustaviti. Policija je zatvorila ulaz u grad sa istočne strane i navijači su pješke došli pred hotel. Baklje, navijačke pjesme, poneki i topovski udar... svega je bilo pred Atrijumom dok su začuđeni igrači Dnjipra izašli na zadnji kat hotela i u čudu gledali što se događa. Nisu im ni hrvatski igrači Kalinić, Strinić i Bartulović mogli objasniti koliko je velik fanatizam splitskih navijača, jer taj je fenomen zaista teško razložno obrazložiti.

- Moji suigrači ovo nigdje nisu doživjeli. I samo su me pitali što će biti sutra na stadionu kada je ovako večer prije utakmice – kazao nam je Nikola Kalinić.

Uistinu, noć prije utakmice Split je „gorio“ od navijačkog ludila na ulicama grada. Predigra za veliku utakmicu „odigrana“ je u neponovljivoj atmosferi.

Standings provided by SofaScore LiveScore
Linker
22. rujan 2024 09:44